İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 5 Şubat 2024 36 Görüntüleme

TARSUS SAĞIRLAR EĞİTİM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NİN, GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tarsus Sağırlar Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, önemli bir genel kurul toplantısını Tarsus Kent Konseyi Güner Baykal Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra, engelli kadınların yönetici pozisyonlarında yer almasının önemi vurgulandı.

Genel kurul toplantısında dernek üyeleri, geçmiş dönemin değerlendirmesini yaparak yeni döneme ilişkin hedefleri belirledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan dernek başkanı, kulübün faaliyetlerini ve engelli bireylerin sosyal hayata daha etkin katılımlarını destekleyen projelerini paylaştı.

Gündemin önemli başlıklarından biri de engelli kadınların yönetici pozisyonlarında daha fazla yer almasıydı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda, engelli kadınların toplumda daha görünür olmalarının ve karar mekanizmalarında etkin rol almalarının önemi vurgulandı. Dernek üyeleri, engelli kadınların liderlik pozisyonlarında bulunarak toplumsal farkındalık yaratmalarını teşvik etti.

Toplantıya katılan Tarsus Kent Konseyi yetkilileri de, engelli bireylerin katılımının toplumun zenginliğini artırdığını belirterek derneğin çalışmalarını desteklediklerini ifade ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster