Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 4 Mayıs 2024 14 Görüntüleme

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğrencileri Tarsus’u Ziyaret Etti

Tarsus’un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek amacıyla Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nden gelen öğrenciler, unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler Ashab-ı Kehf, Hz. Danyal Aleykümselamın Türbesi ve diğer tarihi yerleri gezme fırsatı buldular.

Öğrenciler Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi’nde misafir edildi. Akşam saatlerinde ise Üçelif Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda öğrencilere akşam yemeği ikram edildi. Yemek sonrasında İlçe Müftüsü Murat Akçay, öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret programına İlçe Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Fatma Uğur, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır ve İmam Hatip Osman Çağlar rehberlik etti. Öğrenciler, rehberler eşliğinde şehrin kültürel dokusunu yakından tanıma fırsatı bulurken, yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri, Tarsus’un tarih ve kültür mirasını daha yakından tanıma ve bu deneyimi paylaşma fırsatı buldukları bu etkinlik sayesinde unutulmaz bir gün geçirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster