İçel
Ana Sayfa Gündem, Teknoloji, Yaşam 27 Ocak 2023 143 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BAİBARS MEKATRONİK HAVACILIK VE TARIM SANAYİ TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Karaduvar Mahallesinde bulunan Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi firmasının üretim tesisini ziyaret etti.
Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte tesis içerisinde incelemelerde bulundu. Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi firması sahibi Celal Çağlayan Erguvan ve İsmail Geyik’ten yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgiler aldı.
2015 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 30 genç Mühendis istihdam eden Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi’de; ND, VH, CT, KVI serileri olmak üzere tarım, yangın söndürme ve faydalı yük taşıma alanlarında drone imalatları yapılıyor.
Ziyarete, Vali Yardımcıları Abdulhamit Erguvan, İbrahim Küçük ve Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğgeneral Oğuz Bavbek eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster