Ana Sayfa Gündem, Tarsus 4 Mayıs 2024 11 Görüntüleme

GAZETECİLER CEMİYETİNDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZİYARET

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan heyet, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret etti

Ziyarette, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe önderliğindeki heyet, Tarsus Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ali Boltaç ile bir araya geldi, Başkana yeni görevinde başarılar diledi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe bu hafta sonu Tarsus gençlik kampında düzenlenecek olan gazeteciler kampı ve çalıştayına Başkan Boltaç’ı davet etti.

Ayrıca MSG Başkanı Tepe, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’tan Teknolojik ve Sosyal Medyanın da hayatımıza girmesiyle beraber, gazetecilerin zor duruma düştüğünü dile getirerek, bu anlamda gazetecilere destek istedi.


Başkan Boltaç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilerin toplumla iç içe etkinliklerde bulunmasının önemine vurgu yaptı. Gazetecilerin mesleklerini icra ederken şehirlerindeki sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlamalarının önemli olduğunu belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve işbirliği mesajlarıyla sona erdi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a ilgi alaka ve misafirperverliği için teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster