Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 29 Ocak 2024 57 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİLİ “TALİP ŞAHİN’den MEMLEKET PARTİSİNE HOŞ GELDİN DR. HALUK BOZDOĞAN PAYLAŞIMI

Memleket Partisi Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi Tarsuslu Ressam Talip Şahin Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Memleket Partisine geçmesinin ardından bir paylaşım yayımlayarak kutladı.
Daha Önce Memleket Partisinin çeşitli kademelerinde il ilçe yöneticiliği, Milletvekili Adaylı gibi bir çok kademede yer alan Şahin yayımladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi ;
“Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Memleket Partisi’ne geçişini kutluyor, güzel kentimiz Tarsus’a, Mersin’e ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Gece gündüz demeden, uyumadan, durmadan çalışarak, Dr. Haluk Bozdoğan’ı Memleket Partisi rozetiyle tekrar belediye başkanı seçilmesi için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster