İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Eylül 2023 78 Görüntüleme

TARSUS’TA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

TARSUS’TA YAPILAN YOL BAKIM ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR

Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de sıcak ve sathi asfalt yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Eş zamanlı olarak Bahçe ve Kemalpaşa Mahallelerinde çalışmalar yapılarak vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

Tarsus Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesini hedefliyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde asfalt çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor. Kemalpaşa ve Bahçe Mahallelerinde hasarlı yollar ekipler tarafından asfaltlanıyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN, “KENTİMİZİ KONFORLU YOLLARA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇABALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak, “Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak kentimizi konforlu yollara kavuşturmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. Tarsus’un görünümünü yenileyerek yeni yollar açıyoruz, hasarlı yollarımızda çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster