İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 8 Haziran 2023 137 Görüntüleme

TARSUS ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ORMAN YANGINLARINA YÖNELİK EĞİTİM VERİLDİ

Tarsus’ta İlçe Jandarma Komutanlığı Tarafından Eğitim Verildi
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınları ile ilgili adli soruşturma yürütmekte olan Orman Muhafaza Memurlarına, yangının çıkış nedenlerinin araştırılması, delillerin toplanması ve muhafaza edilmesi konularında Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı, olay yeri inceleme ekiplerince iş birliği protokolü kapsamında eğitim verildi.
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığınca, orman yangını meydana geldiğinde en kısa sürede söndürülmesi, varsa faillerinin bulunması konusunda fiziki ve teknik yardım ile sonuç alınması hedeflenen eğitime, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katılım sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster