İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Haziran 2023 112 Görüntüleme

+1 CAFE ‘DE BAŞARI BELGESİ TÖRENİ

Tarsus OTİZM Derneği ve Halk Eğitim Merkezi Öncülüğünde +1 Cafe’de Başlatılan 6 aylık Spor ve Fiziki kursunu tamamlayan özel çocuklarımız Başarı Belgelerini aldılar.

Düzenlenen törende özel çocuklarımız başarı belgelerini ; Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ,Tsd Tarsus Başkanı Ali Çelik ,Tarsus Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi Başhekimi Halil İbrahim Sağaslan,Tarsus Sosyal Hizmetler Müdürü Sn Hüseyin Çelik,Tarsus İlçe Spor Müdürü Memet Öztürk,T.C. Tarsus Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Hasibe Çetinay ve Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan ‘dan teslim aldılar.

Törenin ev sahibi Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ;“Tarsus OTİZM Derneği üyesi Özel çocuklarımızın 6 ay süren Spor ve Fiziki eğitim kursu başarı Belgelerini kendilerine takdim ettik.Katılımlarından dolayı Sn Başkanlarımıza, Gönüllülerimize ,Sertifika Tören programında gereken ikram ve malzemeleri ile bizleri destekleyen Tarsus Belediye Başkanımız Sn Dr. Haluk Bozdoğan’ a ve Belediye Kültür Müdürlüğü Ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster