Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 11 Kasım 2023 85 Görüntüleme

VEDAT GÜNYAR YARENLİK ALANI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

CHP Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Op. Dr. Vedat Günyar, Yarenlik Alanında Esnafları Ziyaret Etti
Tarsus Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Vedat Günyar, 11.11.2023 Cumartesi günü (bugün) Tarsus Yarenlik Alanı’nda esnafları ziyaret etti.
Yarenlik Alanı girişinde programına başlamadan önce özgürlüğün temsilcisi güvercin ve balonları gökyüzüne bırakan Vedat Günyar, gerçekleştireceği esnaf ziyareti öncesi mikronlarımıza şunları söyledi:
“Öncelikle 29 Ekim’de cumhuriyetimizin 100. yaş gününü coşkuyla kutladık. Dün de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle andık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülkemiz için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize sevgi, saygı ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.
Ayrıca, “Kültürel dokusuna uygun modern bir kentin inşası için, barış için, sevgi ve saygı çiçeklerinin yeşermesi için, ekmeğimizi bölüşmek için kısacası güzel yarınlar için yollardayız, çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster