İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 27 Ocak 2024 35 Görüntüleme

Tarsus’ta Zincirleme Kaza

Otoyol Mersin-Adana istikameti, Tarsus Eshab-ı Kehf bölgesi petrol istasyonu mevkiinde İki tır ve iki otomobilin karıştığı kaza sonucunda olay yerinde ciddi hasarlar oluştu.

Kazada, olay anında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilde yangın çıktı. Yangın, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı ve söndürüldü. Sürücüsü belirlenemeyen otomobilde çıkan yangında yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi.

Aynı kaza anında, kupa içerisinde sıkışan bir tır sürücüsü de kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, acil müdahale ve tedavi için çevredeki sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Emniyet ekipleri, kaza anının tam olarak aydınlatılması ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiği hakkında ayrıntılı bilgilerin soruşturma sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster