İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 11 Kasım 2023 71 Görüntüleme

SEMİH ÖZSU’DAN AKKOZA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

TADER Genel Başkanı Semih Özsu Akkoza Medya Grubumuzu Ziyaret Etti
Ankara Tarsuslular Derneği kısa adı ile TADER Başkanı Semih Özsu ve beraberindeki Özcan Bey ile Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş’ı ziyaret ederek, Tarsus gündemi ve Sayın Özsu’nun ‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ ’dolayısıyla Anıtkabir’den teslim aldığı Şanlı Türk Bayrağını Tarsus Kaymakamı Kadir Serter Otcu’ ya teslim etmesi hakkında sohbet gerçekleştirildi.
Semih Özsu, 27 Aralık 2012 tarihinde, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 91’inci, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 93’üncü yılına denk gelen anlamlı bir günde, kısa adı TADER olan Derneği kurdu.
Dernek, Tarsuslular arasında dayanışma ve Tarsus ortak paydasında birlikte hareket etme bilincini geliştirerek Tarsus’un tanıtılmasına ve ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlayacak her alanda projeler üretmeyi ve bu projeleri sizlerle el ele vererek hayata geçirmeyi amaçlamaktadır.
Üniversitede okuyan öğrencilerimizin maddi ve manevi sorunlarına çözümler üretme, burs vererek eğitim hayatlarını kolaylaştırma, geleceğimizin teminatı gençlerimize toplumsal ve bireysel konularda yardımcı olma görevini üstlenen Dernek, gönüllülük esasıyla çalışmalarını yürüten bir sivil toplum kuruluşudur.
Hasan Selenoğlu ve Erdal Alakaş, TADER Başkanı Semih Özsu’ya ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster