İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 25 Mart 2024 30 Görüntüleme

Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı Kamuoyuna Açıklama Yaptı

Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı Kamuoyuna yaptığı açıklama da şunları söyledi:
“Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi,
Sezon başı büyük umutlar ve büyük heveslerle başladığımız 2023-2024 sezonuna takımımızın başarılı olması için ne gerekiyorsa yaptık. Sahipsiz bırakılan takımımıza amatörden kıymetli takviyeler ve iki etaptan oluşan kamp süreci gerçekleştirmiştik. Bunun neticesinde ilk hafta oynadığımız maçtan aldığımız güzel bir galibiyet ile sezona sansasyonel bir giriş yapmıştık. Ne yazık ki o maç ile kendini belli eden maddi yetersizlik takımımızın bugün bu noktaya gelmesinin sebeplerinden sadece bir tanesi olmuştur. Çok kritik maçlarda karşılaştığımız inanılmaz hatalı hakem kararları ile maçlarımızın sabote edildiğini gördük. Bunları yazılı ve görsel anlamda TFF’ye sunduk. Kimi zamansa siz kıymetli taraftarlarımız ile de paylaştık. Sizlerinde çoğu sefer şahit olduğu o hatalara TFF tarafından hiçbir zaman bizim aleyhimize bir dönüş yapılmadı.
Bunlar yaşanırken Tarsus İdman Yurdu’muzu yaşatmak adına verdiğimiz mücadeleden de asla geri adım atmadık. 101. yılına giren takımımız yaşasın diye her türlü imkansızlıkla mücadele ettik. Deplasmanlara giderken deplasman masraflarını karşılamak için verdiğimiz çaba her seferinde bizi zorlasa da elimizden geleni yaptık. Bu zorluklarla mücadele ederken “TARSUS’TA DOYAN” hiçbir iş insanı ve siyasiler yanımızda olmadı. Yalnız başımıza birçok zorlukla mücadele ettik. Bunca mücadele ve çabaya rağmen ne yazık ki takımımız başarısız olmuştur.
Tüm sorumluluğu ben Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem KAVALCI olarak üzerime alıyorum. Bu mücadeledeki en büyük destekçilerimiz öncelikle aylardır bir kuruş para almadan sahada varolan tüm gücü ile savaşan futbolcularımız başta olmak üzere her şartta takımımızı destekleyen cefakar taraftarlarımız olmuştur. Hepsine ben şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Bugün de düştüğümüz yerden kalkmak için asla geri adım atmadan her zamankinden daha güçlü mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Takımımızın yaşaması ve nice yüz yılları görmesi için şimdiden elimizden gelenin fazlasını yapmak adına çalışmalarımıza başlıyoruz.
Tekrardan yanımızda olan tüm taraftarlarımıza ve Tarsus İdman Yurdu ailesine, kıymetli futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Saygılarımla…”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster