Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji 26 Nisan 2024 106 Görüntüleme

Mega Maker Lab – Coder Team Takımımız ‘’En İyi Yazılım Kategorisinde Türkiye Birincisi’’ Oldu

Tarsuslu Öğrencilerden Büyük Başarı “Mega Maker Lab – Coder Team, Robotex” Takımı Türkiye Şampiyonasında Birinci Oldu!”

Dünyanın birçok ülkesinden katılımla 20-21 Nisan’da Antalya’da gerçekleşmiş olan ROBOTEX TÜRKİYE Şampiyonasında, TARSUS’u temsil eden Mega Maker Lab – Coder Team takımımız ‘’En İyi Yazılım Kategorisinde Türkiye Birincisi’’ olmuştur.

Dünya çapında büyük ilgi gören Robotex Türkiye Şampiyonası’nda Tarsus’u temsil eden Mega Maker Lab – Coder Team takımı, büyük bir zafer elde etti. “En İyi Yazılım” kategorisinde Türkiye birincisi olan takımımız, Tarsus’un gururu oldu.

Takımımızın başarısıyla, Estonya’da düzenlenecek olan Robotex International ve İtalya’da gerçekleşecek olan Fibonacci International şampiyonalarında ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Coder Team danışman öğretmeni Emine Aksay önderliğindeki takım üyeleri Akın Gider, Ege Tıraş, Kutay Siyami Gelegen ve Ulaş Çınar Peksak, gösterdikleri üstün performansla bu önemli başarıya imza attılar.

Tarsus’un yetenek dolu gençleri, teknoloji ve yazılım alanında üst düzey başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Mega Maker Lab – Coder Team takımını tebrik ediyor, uluslararası arenalarda da başarılarının devamını diliyoruz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster