Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 27 Nisan 2024 18 Görüntüleme

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’ndan, ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’ İle Kuşaklar Arası İletişimde Motivasyon Çalışması Gerçekleştirdi

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Etüt ve Proje Merkezi (TASEP) iş birliğiyle yürüttüğü ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’ kapsamında Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Tarsus Gençlik Merkezi yöneticileri, öğretmenleri ve gönüllülerinin de katılımıyla Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarıyla bir araya gelindi. Bu etkinlik, kuşaklar arası iletişimi güçlendirmek ve motivasyonu artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Proje kapsamında yapılan etkinlikte, öğrenciler ve gençlik merkezi katılımcıları Alzheimer hastaları ve yakınlarıyla samimi bir ortamda buluşarak sohbet etti ve birlikte zaman geçirdi. Bu etkileşim, gençlerin yaşlılara olan saygı ve empati duygularını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik, toplumda farkındalık oluşturmak ve Alzheimer hastalarıyla onların yakınları arasındaki iletişimi güçlendirmek adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster