İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 25 Mart 2024 24 Görüntüleme

Mehmet Yunus Seven, Tarsus’ta Yerel Seçime Dair Basın Toplantısı Düzenledi

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunmak için Tarsus Yerel basını ile bir araya geldi
May Life Plaza’da gerçekleştirilen basın toplantısına, basın mensuplarının yanı sıra İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Suat Şahin, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve İYİ Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partinin diğer yöneticileri de katıldı.
Toplantıda konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak Mehmet Yunus Seven’in adaylığını desteklediklerini belirtti. Ayrıca kendi Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmalardan bahsederek Mersin ve Tarsus yerel belediyelerini eleştirdi. Ülke olarak yaşanan ekonomik krize de değindi. Mersin’de İYİ Parti olarak iddialı olduklarını anlatarak, Mersin’de Mut, Gülnar, Bozyazı ve Çamlıyayla’da seçimi garanti ettiklerini belirterek, bunun yanında Tarsus’ta da başa baş gittiklerinden bahsetti. Konuşmasının sonunda ise Tarsus halkından Mehmet Yunus Seven’e destek vermelerini istedi.
İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ise Mehmet Yunus Seven’in seçileceğine inandığını ve seçildiğinde Burhanettin Kocamaz’ı örnek alarak uzun yıllar bu memlekete hizmet edecektir dedi ve sözlerine Mehmet Yunus Seven’i desteklemek için Aydın’dan geldiğini ekledi.
Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ise Tarsus’ta yaşayan bütün vatandaşları kucaklayacaklarını ama Suriyeli sığınmacıların şehrimizden güvenli ve huzurlu bir şekilde uzaklaşması için gerekeni yapacaklarını ,Tarsus’un sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını ve şehrin geleceği için çalışacaklarını söyledi.
İYİ Parti Mersin İl Başkanı Suat Şahin ise İYİ Parti Belediye Başkan Adayları ile iddialı bir şekilde seçime girdiklerini, bu iddialı oldukları yerlerden birinin de Tarsus olduğunu belirtti ve Adayları Mehmet Yunus Seven için oylara talip olduklarını belirtti.
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ise çok çalıştıklarını, Tarsus’un sorunlarına hakim olduklarını ve kazandıkları takdirde bu sorunları çözeceklerini vurguladı.
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Yunus Seven ve diğer parti yetkilileri, Tarsus’un gelişimi ve seçim stratejileri hakkında detaylı bilgi verdi.
Toplu fotoğraf çekiminin ardından basın toplantısı sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster