İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Mart 2024 40 Görüntüleme

Zekeriya Nuranoğlu: “Şehadetinin 15. yılında,Muhsin Başkanımızı ve kendisi ile birlikte şehit edilen yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum”

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının yıl dönümünde basın açıklamasında bulundu.Yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu gün Şehit Muhsin Başkanımızın Şehadetinin 15. yıl dönümü.

Türk milletinin değerlerine adanmış koca bir ömür.Siyasi düşüncesi ne olursa olsun gönüllere girmiş ve vefatının ardından milyonların duasını almış bir insan.

Elbette kolay değil koca bir ömrü milletin değerilerine adamak.

Elbette kolay değil “Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam” diyebilmek

Elbette kolay değil “Ben Türk’üm, Türk esir olmaz. Ben Türk’üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk’üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk’üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk’üm, Türk Hürriyetsiz olmaz.” diyebilmek.

Elbette kolay değil “Adriyatik’ten, Çin Seddi’ne kadar kaynaşmış, güçlü bir Türk dünyası hayal ediyorum”  diyebilmek

Elbette kolay değil kendisinden istenen tavizlerden yüzde birine eyvallah dese elde edeceği maddi gücü,makam ve mevkiileri  elinin tersi ile iten birisi olabilmek.

Muhsin Başkanın ismi ile özdeşleşmiş hareketinin değer kodlarını tahrip etmek,Muhsin Başkan ile ömrünü davasına vermiş insanları partiden uzaklaştırmak ve en önemlisi vefatıyla ilgili harekete geçmeme Muhsin Başkanın aziz hatırasına yapılabilecek en büyük saygısızlıktır, kötülüktür.

Bu aşamadan  yapılabilecek en önemli şey Muhsin Başkanın uğruna canını verdiği inanç davasını anlamak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Şehadetinin 15. yılında, özü,sözü,duruşu ve yaşayışıyla hepimize örnek olan Muhsin Başkanımızı ve kendisi ile birlikte şehit edilen yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster