İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Nisan 2023 136 Görüntüleme

Tarsus Emniyeti İftar Programında Buluştu, Başarılı Emniyet Personelleri Ödüllendirildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftarda emniyet personeli bir araya gelirken, sonrasında başarılı emniyet personeli başarı belgesiyle ödüllendirildi.
Bir restaurantta düzenlenen iftar programında Adalet Bakanlığı ve emniyet mensupları bir araya gelirken, iftar programında dualar okundu.
Etkinliğe Emniyet Müdürü Ali Garanlı’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Gündoğdu ,Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Tezcan ve beraberindeki Cumhuriyet Savcıları ve Hâkimleri, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Latif Tufan, Asayiş Büro Amiri Komiser Ramazan Dumrul ve Asayiş Büro Amirliği personelleri katıldı.
Başsavcı Ramazan Murat Tiryaki, ilçede görev yapan emniyet mensuplarıyla iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını, ilçedeki huzur ve güven ortamı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı’nın şahsında tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.
İftar yemeğinin ardından Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı tarafından Asayiş Büro Amirliğinde görev yapan Komiser, Komiser Yardımcısı ve Polis Memurları görevlerinde göstermiş oldukları gayretli ve üstün başarılarından dolayı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. Maddesi doğrultusunda Başarı ve Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster