İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 28 Mart 2023 131 Görüntüleme

FİKRİ KABLAN 28. DÖNEM (CHP) MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA YOĞUN BİR KATILIMLA DUYURDU

FİKRİ KABLAN, 28.03.2023 (Salı) bugün, saat 12:00′ da CHP Tarsus İlçe Başkanlığında 28. Dönem Mersin Milletvekili Aday Adaylığını duyurdu.
Sn. Kablan, CHP Tarsus İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada partililere milletvekilliği aday adaylığını açıklarken şunları söyledi:
“Kıymetli Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu, cumhurbaşkanı seçtirmek, genel başkanımızın başlattığı hak, hukuk, adalet yolunda geleceğin aydınlık Türkiye’sine katkı sağlamak amacıyla CHP’den Mersin Milletvekili Aday Adayı oldum.” dedi.
Fikri Kablan yaptığı toplantıda:
“ Ülkemizin AKP iktidarından çektiği yeter. Ülkemizin derin bir nefes almaya ve huzura ihtiyacı var. Türkiye’nin liyakatli ve adaletli yöneticilere ihtiyacı var. Şimdi artık birlik ve beraberlik zamanı.
14 Mayısta Millet ittifakının adayı, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak! 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerde CHP 1. Parti olacak.” diyerek konuşmasına dikkat çekti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster