İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Şubat 2023 119 Görüntüleme

Akademi Derneği Başkanı Onur Özbozkurt: “Depremzede Gençlerimiz İçin Test Kitabı Kampanyası Başlattık”

Akademi Derneği, 10 ilimizi derinden etkileyen depremde vatandaşların yaralarını sarmak üzere AFAD ve Kızılay’a gerçekleştirdiği nakdi yardımın ardından üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede gençler için Türkiye genelinde test kitabı kampanyası başlattığını duyurdu.

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, başlatmış oldukları test kitabı kampanyası kapsamında koordineli olarak çalıştıkları Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’e gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulundu. Başkan Özbozkurt, başlattıkları kampanya ile ilgili olarak herkesin desteğini beklediğini ifade ederek, “Millet olarak kenetlenip birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu felaketin üstesinden gelmeye çalıştığımız bugünlerde Akademi Derneği olarak vatandaşlarımızın ve Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından, üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede gençlerimiz için ülke genelinde “Test Kitabı Destek Kampanyası”nı başlatmış bulunmaktayız. Bu bağlamda, 12 Mart 2023 tarihine kadar AYT, TYT ve YDT’ye uygun olmak suretiyle, depremzede gençlerimizin sınava hazırlık sürecinde faydalanabileceği konu anlatımlı dahil test kitapları, deneme kitapçıkları, soru bankaları ve fasikül gibi desteklerinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Özbozkurt ayrıca, ikinci el kitaplar gönderilmesi durumunda; yalnızca yıpranmamış, üzerinde soru çözülmemiş ve kullanılmamış durumda olan kitapların kabul edileceğini, daha detaylı bilgi için ise yalnızca Akademi Derneği’nin resmi iletişim kanallarına ulaşılması gerektiğini vurguladı.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ise, “Deprem felaketinden etkilenen birçok gencimiz bulunuyor. Bu kampanya, gençlerimizin üniversiteye hazırlık sürecinde çok faydalı olacak. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler de bu süreçte, yürütmüş olduğunuz kampanya kapsamında üzerimize düşen ne varsa destek olacağız” dedi.

Kampanyanın sona ermesinin ardından Akademi Derneği’nin, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ilgili test kitaplarını depremzede gençlere hızlı bir şekilde ulaştırılacağının altı çizildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster