İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Yaşam 28 Mart 2023 125 Görüntüleme

HALİM YİĞİT;”MERSİNLİLER, MERSİN’E SAHİP ÇIKINIZ”

MİY BASIN SÖZCÜSÜ SAYIN HALİM YİĞİTTEN AÇIKLAMA;
”MERSİNLİLER, MERSİN’E SAHİP ÇIKINIZ.
Mustafa Kemal Atatürk Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoruz.Kulüp Başkanımız Sayın Metin Saltık ve Yönetim Kurulumuz bunun için değil taşın altına elini, gövdesini koyuyor. Arma uğruna ömrünü feda etmiş, gururumuz, sahipsiz kentin onurlu çocukları, Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu. Şampiyonluğa yürürken, rakiplerin, sahipsiz olduğumuzun farkındalığıyla, bizi engellemek için kurdukları ittifaklar, engelleme çabaları, operasyonlar, bizi bozmak için her türlü ahlak dışı saldırılar. Dedim ya, biz bu yola gövdemizi koyduk, çıkar yok menfaat yok.Sizden korkan, sizin gibi olsun.
Oyunlar bozulacak ve BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLACAK! HAYDİ MERSİN, KENETLEN VE TAKIMINA SAHİP ÇIK! STADI DOLDUR, RAKİPLERİ TİTRET.
ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN!”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster