İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 28 Mart 2023 277 Görüntüleme

ABDULKADİR FİLİZ, SİBEL GAZİ TABEL, HÜSEYİN YILDIZ, ERKAN TORU ve İSMET ÖZEN, CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIKLARINI CHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA DUYURDU

CHP Mersin Milletvekilleri Aday Adayları 28.03.2023 (Salı) bugün, saat 13.00′ da CHP Tarsus İlçe Başkanlığında toplu düzenledikleri basın açıklaması ile Mersin Milletvekili Aday Adaylıklarını duyurdular.
CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Sn. Abdulkadir Filiz ;’’Buradaki mücadele yeniden güneşin doğma mücadelesidir’’
CHP Tarsus İlçe Başkanı Sn Ozan Varal’ın açılış konuşmasının ardından ilk olarak söz alan Mimar Abdulkadir Filiz, bu seçimin yerel bir mücadele olmadığını, genel anlamda Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçim mücadelesi olduğunu, asıl amaçlarının bu olduğunu ve bunun için parti örgütü ile birlikte var güçleri ile savaşacaklarını belirtti.
CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Sn Hüseyin Yıldız ;’’4 bilek 4 yürek CHP ‘de savaşımız ve mücadelemiz var’’
26 yıl polis memurluğu yapan Sn Hüseyin Yıldız, varolan hükümetin çocuklar ile ilgili eğitim politikalarındaki yapmış oldukları hataları bertaraf edebilmek amacıyla Mersin ‘de üstün zekâlı çocuklar için özel bir merkez kurduğunu belirtti. Yapılacak olan seçimde CHP olarak başarılı olacaklarına inandığını dile getiren Sn Yıldız, basın toplantısına katılanlara teşekkürlerini iletti.
CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Erkan Toru ;’’Türkiye siyasal anlamda bir değişime gebe’’
Anamurlu olan Sn Erkan Toru, yaklaşık 22 yıldır kamuda devlet memuru olarak çalıştığını, aynı zamanda çiftçilik yaptığını dile getirdi. Stratejik planlarının sadece iktidara gelmek olmadığını hepimizin farkında olmamız gerektiğine değinen Toru, Parti olarak hep birlikte çalıştıkları takdirde iktidarı alabileceklerini söyledi.
CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Sibel Gazi Tabel ;’’Kendimi sizin vicdanına ,ahde vefa duygusuna ve emekten yana tavrınıza teslim ediyorum’’
60 yıllık CHP ‘ye emek veren CHP kökenli bir aileden geldiğinin altını çizen Sn Sibel Gazi Tabel, CHP ‘de kişisel olarak yaptığı başarılı çalışmalarından bahsetti. Tarsus ‘un kendisi için önemli olduğunu hatta doktora tezinde bile Tarsus’u inceleyip, Tarsus’a yer verdiğini belirtti. Devrimci bir babanın devrimci bir kızı olduğunu söyleyen Tabel, yılmadan mücadelesine devam edeceğini söyledi.
CHP Mersin Milletvekili A.Adayı İsmet Özen;’’Bu Ülke 20 yıldır demokrasiye susayan bir ülkedir’’
Siyasal iletişim uzmanı olan Sn İsmet Özen, ülkenin 20 yıldır temel değerleriyle oynandığını Laikliğin ve Atatürk’ü sevenlerin tehdit altında olduğunu dile getirerek siyasete girme sebebinin bu olduğunu dile getirdi. Devletin ve milletin bekasının tehdit altında olduğunu ve öncelikli mücadelelerinin bu olduğunu söyledi.
Haberin Videosunu gün içerisinde Youtube Akkoza Medya Kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster