İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 25 Eylül 2023 68 Görüntüleme

Carettalar Konya’dan Galibiyetle Döndü

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk karşılaşmalarını MKE Ankaragücü ile yapan ve 22 sayılık bir üstünlük yakalayan Carettalar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Konyaspor’u 92-75 skorla yendi. İlk maçta seyircisi önünde aldığı galibiyetin ardından MSK, deplasmandan da puanla ayrıldı. Rakibine karşı maç boyunca üstünlüğünü koruyan Carettalar’da Garret Sim 18, Yiğitcan Turna 15 ve Hazer Avcı 14 sayıyla galibiyete önemli katkıda bulundular.

Baş antrenörlüğünü Semih Soğuksu’nun üstlendiği ve maç boyunca üstünlüğünü koruyan Carettalar, sezonu galibiyetle devam ettirmenin mutluluğunu yaşadı. Yeni transferlerle hem daha dinamik hem daha güçlü bir kadroya sahip olan MSK, Mersinli tarafların da desteğiyle bu senenin şampiyonluk senesi olacağına yürekten inanıyor. Antrenmanlarını disiplinli bir şekilde yürüten ve şampiyon olmaya odaklı takım, ligde bomba gibi olduklarını performanslarıyla kanıtlıyor. Önümüzdeki hafta İzmir deplasmanında Karşıyaka Bornova Belediyesi ile oynayacak takım galibiyet serisini korumayı hedefliyor.

Soğuksu: “Zorlu bir deplasmanı net bir skorla kazandığımız için mutluyum”

Türkiye Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Konyaspor’la mücadele eden MSK için zor bir deplasmandan güzel basketbol ve net bir skorla kazandıkları için mutlu olduğunu dile getiren Baş antrenör Semih Soğuksu, “Bu maçta da topu iyi paylaşarak ve rakibin hem presini hem de hatalarına ceza keserek ofansif olarak iyi bir maç geçirdik. Savunma olarak 2. yarı istediğimiz düzeyin altındaydı ama haftalar ilerledikçe bu yönümüzü de çok iyi bir seviyeye getireceğimizi düşünüyorum. Takımımı mücadelesinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster