İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Nisan 2023 136 Görüntüleme

ALİ MAHİR BAŞARIR : “ HALKIN İKTİDARINA 27 GÜN KALDI “

CHP Mersin Milletvekili ve 28 Dönem CHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır, Tarsus’ta seçim çalışmalarına başladı.
Ali Mahir Başarır hafta sonu; CHP Tarsus Başkanı Ozan Varal ve CHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yeşiltepe, Bahşiş ve Kulak Mahallelerini ziyaret etmişti. Sayın Başarır yeni hafta çalışmalarına hız kesmeden başladı ve 17.04.2023 Pazartesi ( bugün) itibariyle CHP Tarsus İlçe binası önünde parti yetkilileri ve gönüllüleri ile buluşarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Akkoza Medya mikrofonumuza gündemi değerlendiren Sayın Başarır :” Bugün Tarsus’tayız. Tarsus sokaklarında olacağız. Vatandaşlarımızla buluşacağız. Pazarda, esnaflarla olacağız. Yurttaşlarımızla el sıkışacağız. Kemeraltı’ndan başlayıp Kırklarsırtı’na kadar gideceğiz.27 gün kaldı seçimlere,27 gün daha durmak yok. Kararsız çok fazla seçmen olduğunu düşünmüyorum. Tarsus hem evladına, hemde Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacak. Ama Hala kararsız seçmen varsa, gelsinler birleşelim, dostluğun, kardeşliğin, birlikteliğin sofrasına gelsinler.” dedi.
Ali Mahir Başarır’ın röportajını izlemek için youtube link : https://www.youtube.com/watch?v=GJrKakqEDxY
Ali Mahir Başarır ‘ın röportajını izlemek için facebook link:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster