İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Nisan 2023 126 Görüntüleme

Tarsus´ta Evde Solunum Cihazının Tüpü Patladı… 2 yaralı !!!

Mersin´in Tarsus ilçesinde kent merkezinde bulunan bir evde meydana gelen patlama korku yaratırken, evdeki karı koca yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Akşemsettin Mahallesi Ömer Nazmi Caddesi üzerinde bulunan Buğlem apartmanın zemin katında meydana gelen olayda, Koah hastası olduğu öğrenilen ileri yaş almış 74 yaşındaki Ayşe Kurt isimli kadının kullandığı solunum cihazının tüpünün patlaması sonucu yaşandığı tahmin edilen olayda evin bir duvarı ile camları kırıldı.

Yüksek ses nedeniyle çevrede kısa süreli panik meydana geldi.Patlama sonrası olay yerine Büyükşehir itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Olay anında banyoda bulunan Ayşe Kurt ve kocası 74 yaşındaki Mustafa Rıfkı Kurt yaralandı.Yaralılar Tarsus Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.Çevrede bulunan bazı evlerin de camlarının kırıldığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster