İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Nisan 2023 149 Görüntüleme

HAKKI MENİZ : ” DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM “

28.Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hakkı Meniz ,AK Parti Ana Kademe Tarsus İlçe Yöneticileri,AK Parti Tarsus Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan APAK ve AK Parti Tarsus Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus’un köylerini ziyaret ederek,vatandaşlarımızla sohbet edip ,talep ve şikayetlerini dinledi.

28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hakkı Meniz ve beraberindeki AK Parti Tarsus Yöneticileri ; AK Parti Tarsus İlçe binasından başlayarak,Bolatlı,Akgedik,Dadallı,Kayadibi,Sağlıklı,Kurbanlı,Yeni Köy,Kırıt köyünü ziyaret ederek,son olarak ta Taşobası Köyü’nde düzenledikleri iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Sayın Meniz ziyaretleri için:”Hemşehrilerimizle bir araya geldik, hasret giderdik.
Coşkuyla ve muhabbetle bizi kucaklayan, bağrına basan Mahalle halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Eser ve hizmet siyasetini ilke edinen kıymetli yol arkadaşlarımızla beraber Mersin için çalışmaya ve üretmeye son sürat devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster