İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2023 235 Görüntüleme

TARSUS’TAN İLK YARDIM KAMYONETLERİ DEPREM BÖLGELERİNE HAREKET ETTİ

Merkez üssü Kahramanmaraş‘ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremin için Tarsus Tanrıverdi Market, Akkoza Grubu ve Tarsuslu hayır severlerin katkılarıyla hazırlanan 2 Kamyonet su ve temel gıdadan oluşan yardım araçları koordineli bir şekilde yardım bölgesi için yola çıktı.
Tanrıverdi Market sahibi sn Bayram TANRIVERDİ ; Gece 04:17 de gerçekleşen depremin hemen ardından, Tarsus halkı ve dostlarımız sayesinde karınca kararınca, hayırsever vatandaşlarımızla beraber ve Akkoza Grubu sahibi Hasan SELENOĞLU ile beraber, deprem zede olan vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olabiliriz dedik ve 2 kamyonet su ve temel gıda yardım aracını koordineli bir şekilde vakit kaybetmeden bugün saat :12:00 itibari ile hareket ettirdik dedi.
Bayram Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti ; 2 yardım aracımız yola çıktı, az sonrada bizde yola çıkıp, deprem zede vatandaşlarımızın yardımcı olmaya çalışacağız geçmiş olsun diyeceğiz, üzerimize düşen bir görev varsa yerine getireceğiz diyerek, buradan tüm Türkiye’mizin başı sağ olsun diyorum, Yarılara acil şifalar diliyorum, Rabbim bizi bir daha böyle şeylerle sınamasın diyorum, Tekrardan Akkoza Grubuna ve Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster