İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 19 Şubat 2024 30 Görüntüleme

Tarsus’lu Sporcumuz Osman Göçen, Avrupa Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazandı

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda 86 kilogram kategorisinde ülkemizi temsil eden Tarsus’lu sporcumuz Osman Göçen, büyük bir başarıya imza attı. Göçen, Ukraynalı rakibi Vasyl Mykhailov’u 8-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Osman Göçen’in zaferi, çekişmeli ve heyecan dolu maçlarla dolu bir yolculuğun sonunda geldi. Göçen, Litvanyalı Domantas Pauliuscenko’yu 10-5, çeyrek finalde Dağıstan asıllı Bulgar Magomed Ramazanov’u nefes kesen bir maçta 12-6 yenerek yarı finale yükseldi. Ancak yarı finalde Avrupa Şampiyonu San Marinolu Myles Nazem Amine’ye son 30 saniyede verdiği puanlarla 8-8’den son puanla yenilerek finale çıkma şansını kaybetti.

Ancak Göçen, pes etmedi ve bronz madalya için repesajdan gelen Ukraynalı Vasyl Mykhailov’u 8-0 yenerek şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı. Bu büyük başarıyla Tarsus’un gururu olan Osman Göçen, sporseverlerin ve hemşerilerinin takdirini kazandı.

Osman Göçen’in bu zaferi, Türk sporuna ve Tarsus’a büyük bir gurur yaşatırken, diğer sporculara da ilham kaynağı oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster