İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Spor, Tarsus 19 Şubat 2024 46 Görüntüleme

Mehmet Yunus Seven’den, Amatör Spor Kulüplerine Destek

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Tarsus’un geleceğine dair önemli adımlar atan İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, şehrin spor hayatının gelişimi için önemli bir buluşmaya imza attı. Tarsus’ta faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri temsilcileriyle bir araya gelen Seven, sporun şehirdeki önemine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:

“Spor önemli, ama spor yapmak için de imkanlarınızın, altyapınızın, tesislerinizin olması lazım. Özellikle amatör spor kulüplerimizin katkıya, desteğe ihtiyacı var. 1 Nisan sabahından itibaren Tarsus’ta faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerimize destek olacağız. Tarsuslu çocuklarımız, bizim yaptığımız bu katkılar sayesinde, Tarsus’u dünyaya tanıtacak.”

Seven’in bu sözleri, Tarsus’un spor alanında yaşanan gelişmeler için umut verici bir adım olarak nitelendirilirken, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri de yapılan bu destek ve katkıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Tarsus’un sporun her alanında daha da ileriye gitmesi için yapılan bu tür girişimlerin, şehrin gençlerine ve sporseverlerine büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster