İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 19 Şubat 2024 39 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü’nün “Sabah Namazı Buluşmaları” Devam Ediyor

Tarsus Müftülüğü, hafta sonu düzenlediği sabah namazı buluşmalarıyla şehirdeki camilerde bir araya gelen cemaati birleştirdi

Buharalı Abdullah Efendi Camii, Ulu Camii, Dörtlemez Camii, Ayyıldız Camii ve Çifte Şerefeli Camii’nde gerçekleştirilen buluşmalara ilçe Müftüsü Murat Akçay’ın katılımıyla ayrı bir anlam kazandı.

Camilerde gerçekleştirilen sabah namazı buluşması, Müftü Akçay’ın katılımıyla özel bir anlam taşıdı. Namazın ardından Müftü Akçay’ın sohbeti ve duasıyla devam eden buluşmada, Buharalı Abdullah Efendi Camii Çocuk İlahi ekibi ilahiler seslendirdi.

Sabah namazı buluşmaları, cemaate ikramlarla son buldu. Cemaat arasında samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalar, camilerin toplum hayatında önemli bir birleştirici rol oynadığını bir kez daha gösterdi.

Tarsus Müftülüğü’nün düzenlediği bu tür etkinlikler, cemaatin bir araya gelerek manevi duygularını pekiştirmesine ve birlikte dua etmesine olanak tanıyor. Katılımcılar, camilerde düzenlenen bu etkinlikler sayesinde hem ibadetlerini yerine getiriyor hem de birbirleriyle sosyal etkileşim içinde olmanın keyfini yaşıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster