İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 11 Mart 2024 44 Görüntüleme

Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği “Kadınlar Günü Etkinliği” Düzenledi

“Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği, Mersin Büyükşehir Belediyesi İşbirliğiyle Kadınlar Günü Etkinliği Düzenledi

Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği, 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00 ile 16.00 arasında Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapılan etkinlik, piknik havasında geçti ve müzik, çeşitli yarışmalar ve çocuklar için aktivitelerle dolu oldu. Etkinlikte sunulan ikramlar ücretsizdi.

Dernek Başkanı Melike Şahin, düzenlenen etkinlik hakkında şunları belirtti: “Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği olarak düzenlediğimiz Kadınlar Günü etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Yüzlerce kadın ve çocuğumuzla bir araya gelerek harika anılar biriktirdik. Bugün bir kez daha birliğin ve dayanışmanın gücünü gösterdik. Ayrıca bizi ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Kampı çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Ev sahiplikleri için yüreklerine sağlık. Tarsuslu Hamarat Hatunlar olarak, herkese teşekkür ederiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster