İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 27 Nisan 2023 117 Görüntüleme

HAKKI MENİZ ; “ŞAHLANIŞ DÖNEMİ İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti 28.’nci dönem Mersin Milletvekili adayı Av. Hakkı Meniz, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam” dedi.

Milletvekili adayı Hakkı Meniz:” AK Parti Tarsus ilçe Yönetim Kurulumuz, Belediye Meclis üyelerimiz, AK Parti Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte “Durmak Yok Yola Devam” parolasıyla çıktığımız bu kutsal yolda bugün Yunusoğlu, Kamberhöyüğü, Tekeliören, Yenice, Arıklı, Günyurdu, Avadan, Özlüce, Kütüklü, Tepeçaylak ,Topçu ve Muratlı mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları vatandaşlarımızdan yerinde dinledik ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Değerli hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Meniz, köylerde vatandaşların gösterdiği yoğun ve coşkulu ilgiden son derece mutlu olduklarını belirterek, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimize, bölgemize, ülkemize ve milletimize; “Türkiye için Hemen Şimdi” diyerek başlattığımız Şahlanış Dönemi’nde ilk günkü aşkla hizmet edecek olmanın heyecanı içerisinde Durmak Yok Yola Devam” dedi.

“ŞAHLANIŞ DÖNEMİ İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMET EDECEĞİZ”

Milletvekili adayı Hakkı Meniz, “14 Mayıs ‘ta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Sıkmadık El, Çalmadık Kapı bırakmamak için tam kadro sahadayız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’mize ve şahsıma desteklerini esirgemeyen, bizlere gönül kapılarını açan, sevgi ve muhabbetlerini eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimize, bölgemize, ülkemize ve milletimize; Türkiye için Hemen Şimdi diyerek başlattığımız Şahlanış Dönemi’nde ilk günkü aşkla hizmet edecek edecek olmanın heyecanı içerisinde Durmak Yok Yola Devam diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster