İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 11 Mart 2024 33 Görüntüleme

Tarsus İdeal Basketbol Spor Kulübü 38-31 Tarsus Amerikan Koleji

“Tarsus İdeal Basketbol Spor Kulübü ile Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü Arasında U12 Kategorisinde Heyecanlı Karşılaşma”

Geçtiğimiz hafta sonu Mezitli Spor Salonunda düzenlenen müsabakada Tarsus İdeal Basketbol Spor Kulübü ve Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü U12 kategorisinde karşı karşıya geldi. Maç boyunca her iki takım da büyük bir performans sergiledi.

İki takım arasındaki mücadele oldukça çekişmeli geçti. Hem hücum hem savunma anlamında başarılı olan ekipler, seyircilere keyifli anlar yaşattılar. Maçın sonunda Tarsus İdeal Basketbol Spor Kulübü, 38-31’lik skorla galip gelerek sahadan ayrıldı.Her iki takımı da gösterdikleri performans için tebrik ediyor ve gelecek müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster