İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Şubat 2023 131 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı Deprem Bölgelerine Yardım Ulaştırmaya Devam Ediyor

Tarsus Umut Kervanı deprem bölgelerine şimdiye kadar yaklaşık 100 kişiden oluşan ekip ve 5 kamyonet insani yardım malzemesi gönderdi.

Tarsus Umut Kervanı depremde en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman‘a ve bir çok il ve ilçeye 100 kişiden oluşan ekip ve 5 kamyonet insani yardım malzemesi gönderdi.Türkiye’de 10 İlde yaşanan depremlerde yıkımların en çok yaşandığı illerden biri olan Adıyaman’da birçok bina yıkıldı ve binlerce vatandaş hayatını kaybetti.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 İldeki deprem alanlarında yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Umut Kervanı Vakfı, Tarsus’tan içinde battaniye, çadır, soba, giyim sıcak yemek ve birçok ev eşyasının bulunduğu yardım kamyonetleri’ni ve insani yardım ekiplerini Adıyaman başta olmak üzere birçok ile gönderdi.

Yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Tarsus Umut Kervanı yetkilisi Hakan Ayçoban deprem anının yaşandığı ilk günden beri yardım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve hayırseverlerin desteğiyle yardımlarının devam edeceğini söyledi.

“Yardım çalışmalarımız koordineli bir şekilde devam edecektir”

Ayçoban “Tarsus Umut Kervanı olarak merkezimizin yapmış olduğu yardım çağrısına bizlerde destek olmak amacıyla çağrıda bulunmuştuk. İlk günden beri hayırseverlerin bize ulaştırmış olduğu yardımları şu anda ekiplerimiz ile birlikte koordineli ve dağınıklığa mahal vermeden ulaştırmaya devam ediyoruz.

Yardımları ekiplerimizle birlikte depremden etkilenen İllerden biri olan Adıyaman ilimizde mahsur ve mağdur olan kardeşlerimize ulaştırmak üzere Adıyaman Umut Kervanı Vakfı koordinasyon merkezine ve diğer bölgelere teslim ettik .” ifadelerini kullandı.

“Umut olabilmemiz için desteklerin devam etmesini diliyoruz”

Deprem bölgesinde bulunan mağdur vatandaşlara desteklerinin devam etmesi için hayırseverlere çağrıda bulunan Ayçoban, “Deprem bölgelerine yardım çalışmalarımız ve çağrılarımız devam edecektir. Bu anlamda üye ve gönüllülerimizle her türlü insani yardım desteğini vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda katkı sunmak isteyen hayırseverlerimiz ayni ve nakdi yardımlarını Tarsus Umut Kervanı Derneğimiz aracılığıyla ulaştırabilirler ve ayrıca dağınıklığın olmaması ve organize bir şekilde Umut olabilmek için desteklerinin devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster