Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 230 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ TARSUS YENİ İLÇE BAŞKANI AV. HASAN ATAY OLDU

Deva Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı 15.03.2023 Çarşamba günü saat 11.00 ‘de Deva Partisi İlçe Binası’nda ,Yeni İlçe Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtmak için basın açıklaması düzenledi.


Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanı olarak seçilen Av. Hasan Atay, açılış konuşması yaparak kendini tanıttı.
BAŞKAN Hasan ATAY:” Hiçbir lider kutsal değildir. Kutsal olan insan, yaşamdır.”Dengeleri gözeterek her kesimden ve çeşitli meslek dallarından yönetim kurulu oluşturduklarına değinen Başkan Atay yönetim kurulu üyelerinin bazılarının daha önce siyasetin içinde bulundukları gibi bazılarının da ilk defa siyasete girdiğini belirtti.

Bunun kendileri için bir avantaj olduğunu düşündüklerini çünkü eski siyasetçilerin bir noktada tıkanabildiğini, yeni kanların ülkemize ve Tarsus’a daha hayırlı olacağını düşündüklerini söyledi.Bugün itibariyle seçim startını verdiklerini açıklayan Başkan Atay sahaya ineceklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.


Ardından söz alan Deva Partisi Tarsus Kadın Kolları Başkanı Esengül Genç şunları söyledi: ‘ Ülkemizde kadınlar maalesef ikinci planda. Hep birlikte kadına destek vererek güzel şeyler yapmayı planlıyoruz.Bu ülkede kadınlar öldürülüyor. Ve katiller takım elbise giyip, özür dileyip affediliyor. Kadına değer vermeyen bir hükümetin yanında olamam. Ve bu yüzden İstanbul Sözleşmesini kesinlikle onaylıyorum.’ dedi.

Deva Partisi Tarsus Başkan Yardımcısı Emrah Şimşek ise; ‘ Deva Partisi olarak koltuk için burada değiliz. Demokrasi ve hukuk üstünlüğü ilkesindeyiz. Ak Partinin değirmenine su taşıyacak hiçbir şeyi onaylamıyoruz. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekliyoruz. Kılıçdaroğlu ve Meral Hanımın bulunduğu 6’lı masa ittifakına bağlıyız.’ dedi.

Son olarak yönetim kurulu üyelerini basın mensuplarına tanıtan Başkan Hasan Atay, basın mensuplarının sorduğu sorulara tek tek cevap verdi. Fotoğraf çekiminin ardından basın açıklaması son buldu.

Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi ise şöyle açıklandı:
Başkan Hasan Atay,Yusuf Süratli, Emrah Şimşek, Esengül Genç, Ayşe Tüter, Süheyla Toper, Taner Şahinoğlu, Sami Avcıoğlu, Serkan Yılmaz, Fethi Batar, Burhan Demir, Suzan Doğan, Aydın Doğan, Mehmet Kaya Başaran, Murat Aslan, Caner Çakmak Torun, Erol Pekgüzel,Ayhan Biçer, Özcan Karaağaç, Celal Şahin, Ramazan Alpaydın, Abdurrahman Çolak, Nuri Doğu, Yurdaer Beşer, Tahsin Şimşek, Ataman Yıldız, Nadir Eyş, Hüseyin Torun, Mehmet Can, Murat Akbaş.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster