İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 142 Görüntüleme

Av. Mehmet Habib Ekmekçi CHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Mehmet Habib Ekmekçi: ‘ÜZÜM YEMEYE DEĞİL,BAĞCIYI DÖVMEYE GELİYORUM”

Av. Mehmet Habib Ekmekçi 15.03.2023 Çarşamba günü ,saat 12.00 ‘ de CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nda ,CHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.CHP Tarsus İlçe Başkanı Sn. Ozan Varal açılış konuşmasının ardından sözü Sn. Mehmet Habib Ekmekçi’ye bıraktı.


Sn. Ekmekçi sözlerine ,toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başladı. Yıllardır, bağımsız olarak yazılarıyla videolarıyla sokaklarda bütün mücadelesini tek başına mücadele verdiğini belirten Sn. Ekmekçi,” Hak, Hukuk, Adalet” sloganıyla yaşadığını belirtti.

Sn. Mehmet Habib Ekmekçi sözlerine şöyle devam etti:
” Ben safımı Cumhuriyet’ten, Mustafa Kemal’den ilke ve devrimlerinden yana safımı belli etmek amacıyla bugün buradayım. Çok önemli dertlerimiz tasalarımız var. Ülkemiz cayır cayır yanıyor. Depremle, selle, hırsızlıklarla yanıyor. Köşe başını tutulmuş, rantçıların altında eziliyor. Halkın kursağına girmesi gereken her kuruş, maddi ve manevi hak ne yazık ki son kuruşuna kadar hortumcular eliyle kansız ve şeref yoksunlarının kursağına gidiyor…”


Sn. Ekmekçi :”Benim derdim kadınlar, gençler, engelliler hakkında pozitif ayrımcılık, Benim derdim anayasanın tam ve adil uygulanması, Benim derdim anayasa mahkemesine terörist muamelesi yapılmaması, Benim derdim insanların riyakatla bir yerlere gelmesi…”

”İddialıyım, Çalmaya değil Vermeye Geldim. Devlet üniversitesinde devletin kredisiyle bursuyla okudum, bu borcumu ödemeye geliyorum ”diyen Ekmekçi, ”Şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum dün ne isem yarında oyum” dedi.


Yaptığı konuşmadan sonra destek veren ve katılan herkese teşekkür ederek katılanların sorularını cevapladı.
Ardından Önceki dönem milletvekillerinden Av Edip Özgenç ,Sn. Ekmekçi’ye Parti rozeti taktı. Tebrik ve fotoğraf çekiminin ardından basın açıklaması son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster