Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 5 Ocak 2024 39 Görüntüleme

Tarsus Spor Kulübü U18 Takımı, Yerel Tarsus Bölgesi’nde Şampiyonluğa Yükseldi

Tarsus Spor Kulübü U18 kategorisindeki başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Bu başarıda kulübün başkanı Ali İlk ‘in liderliği ve yönetim kadrosunun destekleri de büyük rol oynadı

Son olarak, Tarsus Belediye ile karşı karşıya gelen genç yetenekler, 27 Aralık Stadyumu’nda gerçekleşen mücadeleden 3-0 galip ayrılarak zaferlerine bir yenisini ekledi.

Bu sonuçla birlikte Tarsus Spor Kulübü U18 takımı, yerel Tarsus bölgesinde gerçekleştirilen müsabakalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Son 2 hafta kala grubunu lider olarak tamamlayan takım, büyük bir başarıya imza attı ve şampiyonluk kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.

Tarsus Spor Kulübü’nün genç yetenekleri, sergiledikleri etkileyici oyun ve elde ettikleri başarılarla hem kulüp camiasını hem de taraftarlarını gururlandırmaya devam ediyor. Tarsus Spor Kulübü, genç yeteneklerin gelişimine verdiği önemle, geleceğin yetenekli futbolcularını yetiştirmeye devam ediyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster