Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus 5 Ocak 2024 66 Görüntüleme

Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği’nden Örnek Bir Yardım Kampanyası

Tarsuslu Hamarat Hatunlar Derneği, kıymetli bir sosyal sorumluluk projesiyle dikkat çekiyor. Dernek Başkanı Melike Şahin liderliğinde, Ardağan’da bulunan bir köy okulundaki öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik anlamlı bir kampanya başlatıldı.

Başkan Melike Şahin, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla, 9-12 yaş aralığındaki öğrencilere ders kitabı, test kaynakları, okuma hikayeleri ve romanlar gönderilmesi çağrısında bulundu. Şahin, özellikle bazı çocukların şanslı olamadığını belirterek, bu kampanya ile çocukların eğitim hayatına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Kampanyaya destek olmak isteyenlerin evlerinde bulunan kullanılmayan kitapları belirli noktalara bırakabileceğini ifade eden Şahin, kitapların toplama noktalarını şu şekilde sıraladı: Gaziler Mahallesi Muhtarlığı, Altaylılar Mahallesi Muhtarlığı, Şehitler Tepesi Mahallesi Muhtarlığı, Kırklarsırtı Mahallesi Muhtarlığı, Gözlükule Mahallesi Muhtarlığı, Ergenekon Mahallesi Muhtarlığı, Tarsus Otizm Derneği (Öğretmenler Mahallesi), Klikya Nehir Derneği (Aylin Rüya Mantaş).

Kampanyaya destek olmak isteyenlerin belirli bir noktaya kitaplarını bırakabileceğini belirten Şahin, bu güzel projenin toplumun dayanışma duygusunu pekiştireceğine inandığını ifade etti. Şahin, kampanyaya destek olmak isteyenleri belirli bir noktaya bırakacaklarını belirterek, duyarlı vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster