İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 5 Ocak 2024 46 Görüntüleme

MHP Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Tolga Arslan, Seçim Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Tarsus Belediye Başkan aday adayı Tolga Arslan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Tolga Arslan son olarak , Şendağ Zeytinyağı Sanayi Şirketi sahibi Hasan Şendağ’ı ve ardından Efe Auto İşletme sahipleri Ahmet ve Mehmet Gürbüz’ü ziyaret eden Arslan, Tarsus’un iş dünyasının nabzını tuttu.Kavaklı Mahallesi’nde sabah kahvesine konuk olan Arslan, mahalle sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı ve Yavuz Selim Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek, esnafın görüş ve taleplerini dinledi. Boğazpınarlılar Kıraathanesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Arslan, Girne Mahallesi’nde Yeniömerli Engin Usta Döner İşletme Sahibi Engin Usta’nın taziyesine katıldı.

Ayrıca, Dede Özdamar’ın ablası köylü Hamit Seyhan’ın eşi Canan Seyhan hanımın taziyesine ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus eski İlçe Başkanı rahmetli Halim Bozgaç’ın vefatının yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen Kur’an tilavetine katıldı.

Arslan, ziyaret ettiği esnafların şikayet ve isteklerini dikkatle dinleyip, kendi çözüm önerilerini paylaştı. Tarsuslu vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Tolga Arslan, halkla doğrudan buluşarak belediye başkanlığı için projelerini anlatmaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster