Ana Sayfa Gündem, Tarsus 5 Ocak 2024 34 Görüntüleme

“Cuma Gecesi Ailece Camide Buluşuyoruz” Etkinliği Bu Kez Buharalı Abdullah Efendi Camii’nde Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz” projesi kapsamında, Tarsus’un Buharalı Abdullah Efendi Camii’nde 04 Ocak 2024 Perşembe günü ( Cuma Akşamı) etkileyici bir program gerçekleştirildi.

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, akşam namazının kılınmasıyla başladı.
Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Buharalı Abdullah Efendi Cami Çocuk İlahi Ekibi, ilahileriyle programa renk katarak katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Tesbihat ile devam eden programda İlçe Müftüsü Akçay, cemaate anlamlı bir sohbet gerçekleştirdi ve dua etti.

Programın sonunda, çocuklara ve cemaate hurma ve zemzem ikram edildi. Zemzem duası ile noktalan program, katılımcılara manevi bir atmosferde bir araya gelme fırsatı sundu. Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz projesi, toplumun bir araya gelmesine vesile olarak manevi değerleri güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster