İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 23 Nisan 2024 13 Görüntüleme

Tarsus Kültür Park’ta Dans Gösterileriyle Renkli Uluslararası Çocuk Festivali

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklara armağan ettiği ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusunu Tarsus’a taşıyor

Tarsus Kültür Park, 21-22-23 Nisan tarihlerinde düzenlenen ve uluslararası katılımla gerçekleşen ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.
Tarsus Kültür Park’ta gerçekleştirilen dans gösterileri, farklı kültürlerin renklerini bir araya getirdi. Kazakistan, Litvanya, Kosova, Rusya, Romanya, Yenişehir Mersinli Ahmet İlkokulu ve Ankara’dan gelen halk oyunları grupları, muhteşem performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.


Festival, çocukların yaratıcılığını ve sosyal etkileşimini desteklerken, aynı zamanda kültürel alışverişi teşvik ediyor. Katılımcıların coşkulu enerjisi ve renkli gösterileriyle dolu etkinlik, Tarsus’un kültürel zenginliğini ve ev sahipliği ruhunu yansıttı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster