İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 23 Nisan 2024 27 Görüntüleme

Tarsus Kültür Park’ta Uluslararası Çocuk Festivali’nde Üretici kadın Stantları Kuruldu

Tarsus Kültür Park, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklara armağan ettiği ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusunu şehre yaymak amacıyla düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Festival, Kültür Park’ın doğal atmosferinde, 21-22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşiyor ve çocukların yanı sıra anne ve babaların da ilgisini çekiyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan çocuk oyun parkuru, çocuklara eğlenceli anlar yaşatırken, boyama etkinliği de çocukların hayal dünyalarını kağıda dökmelerine imkan sağlıyor.


Ayrıca festival kapsamında kurulan üretici kadın stantları, el emeği göz nuru ürünlerini sergileyerek satışa sunuyor. Tarsuslu üretici kadınlar, örgüden takıya, sıkmadan zeytinyağına, pastadan böreğe kadar geniş bir yelpazede ürettikleri ürünleri festival boyunca ziyaretçilere sunuyorlar.

Üretici kadınlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Üretici Kadınlar, Vahap Seçer’in sağladığı destek sayesinde stant kirası ödememektedirler ve bu nedenle ürünleri minimum fiyatlarla satışa sunabilmekteler.

Festival, renkli etkinlikleri ve çeşitli stantlarıyla çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam oluşturuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster