İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 30 Kasım 2023 55 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu’nda Zorlu Günler Yönetim ve Futbolcular Çağrıda Bulundu

Tarsus İdman Yurdu ve Kepez Spor Futbol A.Ş arasında geçen pazar günü oynanan müsabakanın ardından, Tarsus Toy Bahçesi’nde toplanan Tarsus İdman Yurdu Yönetimi, Teknik Direktör ve Futbolcuları, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Toplantıda Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kavalcı, kötü giden süreci özetleyerek takımın sahipsiz kaldığını vurguladı. Ayrıca, son olarak Atatürk tarafından kurulan Tarsus İdman Yurdu’nun anahtarını Anıtkabir’e bırakacaklarını ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş ise ciddi maddi problemlerle karşılaştıklarını belirtti. Toplantıda iş adamları, belediye başkanları, siyasiler ve tüm Tarsus halkına seslenerek, takımın küme düşmemesi için destek istedi. Gündeş, “N’olur yanımızda olun. Takımın başarısı için ne gerekiyorsa hep beraber yapalım” dedi.

Futbolculardan Şehmuz Durak ise her sahaya çıktıklarında formalarının ağırlığının farkında olduklarını belirterek, arkalarında 500 bin insanın olduğunu bildiklerini ifade etti. Durak, “Biz Tarsuslu futbolcular olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler de bizimle olun” diyerek çağrıda bulundu.


Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster