Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Kasım 2023 64 Görüntüleme

Tarsuslu Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Tarsus İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı umre turları kapsamında düzenlenen umre turuna katılacak olan Tarsuslu Umrecilere yönelik duygusal bir uğurlama programı düzenledi. Program, 29 Kasım 2023 tarihinde Tarsus Ulu Camii’nde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, umrecilerin kutsal topraklara yapacakları yolculuğun sıradan bir seyahat olmadığını vurgulayarak, “Umre yolculuğu, Kur’an’ın indirildiği, İslam’ın temeli tevhidin merkezi olan Mekke ve Medine’ye yapılan kutsal bir ziyarettir. Umre yolcularımızın ibadetlerini eksiksiz tamamlayarak sağlıklı ve selamet içinde memleketlerine dönmelerini, umrelerinin Allah katında makbul olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Uğurlama programına, İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın yanı sıra Hac ve Umre Birimi görevlileri, din görevlileri, umreye gidecek vatandaşlar ve yakınları katıldı. Program, duygu dolu anlara sahne oldu.

Umrecilere hitaben dua eden İlçe Müftüsü Murat Akçay, kutsal topraklara yapacakları bu anlamlı yolculuklarında umrecilere kolaylık, sağlık ve huzur diledi. Umreciler, İlçe Müftüsü’nün yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster