Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Kasım 2023 143 Görüntüleme

Ali Boltaç, CHP Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığını Görkemli Bir Törenle Açıkladı

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Boltaç, 27.11.2023 Pazartesi günü saat 12.00’de CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen görkemli bir törenle CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Davul, zurna, konfeti, meşale ve balonlar eşliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ali Boltaç’ın bu önemli açıklamasına, Tarsuslu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Aday adaylığını duyuran Ali Boltaç, “Tarsus için, sevdamız için. Gelin zafere giden ilk adımı birlikte atalım!” diyerek kalabalığa hitap etti. Bu çağrısıyla birlikte Boltaç, Tarsus’un geleceği için kararlılığını ve halka olan bağlılığını vurguladı.
Açıklama töreninde, Ali Boltaç’ın eşi ve ailesi de yanında yer aldı. Boltaç, ailesinin ve Tarsuslu vatandaşların desteğiyle birlikte hizmete olan kararlılığını ortaya koyarak, “Bu şehir için, bu insanlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım” dedi.
Ali Boltaç, Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamasında gelecekteki projeleri ve vizyonuyla ilgili önemli bilgiler verdi. Şehrin kalkınması ve refahının artması için taşıdığı hedefleri paylaşan Boltaç, katılımcılara şehri birlikte daha ileri taşıma çağrısında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster