Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 11 Eylül 2023 162 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU LİGE 3-2’lik GALİBİYETLA BAŞLADI

Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele ettiği yeni sezonun açılış maçında büyük bir zafer elde etti. 9 Eylül 2023 Cumartesi günü Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda oynanan müsabakada, Tarsus İdman Yurdu, Talasgücü Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında özellikle penaltılarla oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Tarsus İdman Yurdu, dakika 16’da Yusuf Kerem Kalkandere’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından, dakika 42’de penaltıdan Ömerhan Çıldır’ın kaydettiği golle skor 2-0’a yükseldi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının başlarında, Talasgücü Belediyespor dakika 46’da skoru 2-1’e getirdi. Ancak Tarsus İdman Yurdu, dakika 65’te yine bir penaltıdan Ömerhan Çıldır’ın golüyle skoru 3-1’e taşıdı. Misafir ekip, dakika 86’da bir penaltıdan daha yararlanarak skoru 3-2’ye getirdi, ancak Tarsus İdman Yurdu maçı galibiyetle tamamladı.

Tarsus İdman Yurdu’nun bu galibiyeti, yeni sezona moral kazandırdı. Önümüzdeki hafta, Tarsus İdman Yurdu TFF 3. Lig A grubu 2. hafta müsabakasında 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 19:00’da deplasmanda Yeni Orduspor’un konuğu olacak. Takım, bu önemli galibiyetin ardından yeni zaferlere doğru yol almak için hazır görünüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster