Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 11 Eylül 2023 186 Görüntüleme

TARSUSLU İŞ İNSANI ZİYA KÖRÜKLÜ’DEN GENÇ ŞAMPİYONA DESTEK

Ziya Körüklü ; Gençler için “elinden geleni yapıyor”

Geçtiğimiz hafta Akkoza Medya olarak duyurduğumuz haberde 2007 doğumlu genç sporcu Tuğra Sarıca, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli rakiplerini geride bırakarak U18 kategorisinde 66 kiloda Jujitsu Şampiyonu unvanını kazanmıştı. Ancak bu zaferin ardında yaşadığı zorluklar ve ekonomik sıkıntılar da vardı.

Tuğra Sarıca, mikrofonlarımıza dökülen duygusal bir açıklama yaparak yaşadığı sorunları ve spor kariyerine destek ihtiyacını dile getirmişti. İşte bu çağrıya Tarsus’un sevilen iş insanlarından Ziya Körüklü kayıtsız kalmadı ve genç şampiyon sporcuya yardım elini uzattı.

Ziya Körüklü, yaptığı açıklamada, “Ana toprağımız Topaklı Mahallemizden kardeşlerimiz, Jujitsu Türkiye Şampiyonu Tuğra Sarıca ve Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Hüseyin Can bizleri ziyaret etti. Allah her ikisinin de bahtını açık etsin” elimizden geleni yapacağız dedi.

Bu destek, genç yeteneklerin spora olan bağlılığını ve yeteneklerini daha da geliştirmelerini sağlayacak önemli bir adım olarak görülüyor. Ziya Körüklü’nün bu pozitif hareketi, sporun ve gençlerin geleceğine verdiği değeri vurguluyor ve toplumda olumlu bir etki yaratıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster