İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 20 Kasım 2023 83 Görüntüleme

MUSTAFA SEVER: “Sizlere Cumhurbaşkanımızın Selamını Getirdim ve Yerel Seçim Startını Veriyorum”

Ak Parti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sever, Çamlıyayla ve Tarsus’ta coşkulu bir karşılama ile karşılandı.
Sayın Sever, Çamlıyayla’dan, Tarsus’a gelince AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı yetkilileri ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Tarsus Belediyesi Nikah salonundaki toplantıda davul zurna ve kurban kesimi ile karşılanan Sayın Sever’i, Ak Parti İlçe Başkanı İlker Uyar, ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yerel seçimlerden önce bu ziyaretin güç ve moral verdiğini ifade etti.
Sever, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki partisinin MKYK üyesi olarak aktif siyasete geri dönmesini vurguladı.
Ayrıca, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı çıkarak, İslam ülkelerine destek çağrısında bulundu. Yerel seçimlere odaklanan Sever, Mersin’de Cumhur İttifakı olarak tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini söyledi.
CHP belediyelerini Cumhur İttifakı’na katmak istediklerini belirtti ve partililere geçmiş hizmetleri için teşekkür etti. Son olarak, halkın ve partililerin sorunlarını dinledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster