İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 11 Eylül 2023 188 Görüntüleme

BAYRAM TANRIVERDİ Sebil’in Su Sorunu için Girişimde Bulundu

Çamlıyayla ilçesinin Sebil Mahallesi’nde bulunan Cehennemderesi bölgesinde yaşanan su kesintisi sorunu, bölge sakinlerini zor durumda bırakıyor. Mersin Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Bayram Tanrıverdi, bu su sorununu gündeme getirerek dikkat çekti.

Tanrıverdi yaptığı açıklamada, Sebil Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların 6 gündür su kesintisi nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Sorunu ilgili yetkililere bildirmelerine rağmen, 6 gündür henüz bir çözüm bulunamadığını ifade etti. Tanrıverdi, “21. yüzyılın uzay çağında yaşadığımız bu dönemde bölge halkı, içme ve hayvanlarının içme suyunu katırlarla temin etmeye çalışıyor. Meski yetkililerine çağrımız, bölge halkının bu acil sorununu çözülmesi gerektiği yönündedir. Durumu kamuoyunun takdirine sunuyoruz.” dedi.

 

Bu çarpıcı açıklama ile su kesintisi sorununa dikkat çeken Tanrıverdi, yerel halkın günlük yaşamını etkileyen bu sorunun bir an önce çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Sorunun çözümü için ilgili makamların harekete geçmesi ve vatandaşların suya erişimini yeniden sağlaması bekleniyor.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster