Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 9 Kasım 2023 68 Görüntüleme

TANRIVERDİ GROUP BAŞKANI BAYRAM TANRIVERDİ, AKKOZA MEDYA’YI ZİYARET ETTİ

Tarsus’un tanınmış iş insanlarından ve Tanrıverdi Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Siyasetçi Bayram Tanrıverdi, 8.11.2023 çarşamba günü Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti.
Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu ile gerçekleşen ziyaret sırasında, Tarsus’un son gelişmeleri hakkında önemli konuları ele aldılar. Yaklaşık bir saat süren görüşme, Akkoza Medya’nın Rejisörü Erdal Alakaş’ın da katılımıyla gerçekleşti.

AKKOZA AÇIK OTURUM” CANLI YAYIN PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ
Görüşme sırasında, Akkoza Medya’nın yeni canlı yayın programlarından biri olan “Akkoza Açık Oturum” Canlı Yayın Programı hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı. Rejisör Erdal Alakaş, “Akkoza Açık Oturum Canlı Yayın” programının teaser çalışmalarının ve format çalışmalarının sona yaklaştığını belirterek, önümüzdeki günlerde Bayram Tanrıverdi’yi stüdyolarında canlı yayın konuğu olarak ağırlayacaklarını ifade etti.


HASAN SELENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ.
Ziyaret sonrasında, Bayram Tanrıverdi’ye nazik ziyareti için teşekkür eden Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu, Tanrıverdi Group’un çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster