İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 9 Kasım 2023 116 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehitlerimiz , Gazilerimiz ve Kuvai Milliyecilerimiz için Kuran Okuttu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Şehir Mezarlığı’nda 08 Kasım 2023 Çarşamba saat 17:00’da ebediyete intikal etmiş Şehitlerimiz , Gazilerimiz ve Kuvai Milliyecilerimiz için mevlid okundu.

MÜDÜR YUSUF NEVRUZ ‘a ANLAMLI PLAKET
Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı ve Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü’den, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Sn. Yusuf Nevruz’a üstünde ” İnsanların En Hayırlısı, İnsanlara Faydalı Olandır” yazılı bir plaket taktim edildi.


KUVAİ MİLLİYECİLERE KARANFİL ve GÜL VERİLDİ.
Kuran okunmasının ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı V. Cihan POLAT, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Müdürü Ali UYAN ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünzile KURU Kuvai Milliyecilere Karanfil çiçek taktim etti.


FATİHALAR OKUNDU.
Programın sonunda ebediyete intikal etmiş Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve Kuvai Milliyecilerimiz için yüzlerce Fatiha okunarak program son buldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster